• Behandeling
  HandsofLife_logo.png
 • Behandeling Hand
  HandsofLife_logo.png
 • Behandeling In Stoel
  HandsofLife_logo.png
 • Behandeling Nek
  HandsofLife_logo.png
 • Behandeling Slaap
  HandsofLife_logo.png
 • Behandeling Teen
  HandsofLife_logo.png
 • Behandeling Voet
  HandsofLife_logo.png
 • Behandelruimte
  HandsofLife_logo.png
 • Lotusbloem In Schaal
  HandsofLife_logo.png
 • Sfeerbeeld Header
  HandsofLife_logo.png

Behandelingen


Hebt u last van nek-, schouder- of onderrugklachten, of vaak last van migraine?
Ieder lichaam is uniek.. en de daarbij horende massagebehandeling ook.
Welke massage past bij uw lichaam?

Thaise Yogamassage

Hierbij wordt heel uw lichaam behandeld via rekking, strekking en drukpunt stimulatie. Hiermee worden blokkades los gemaakt en de bloedsomloop gestimuleerd. De behandeling kan zowel gebeuren met warme massageolie als met speciale Thaise kruiden. Een behandeling  vindt plaats op een Thaise massagemat.Stoelmassage 

Zit u vaak achter de computer? En hebt u vaak last van uw armen, nek of schouder? Dan is deze massage geschikt om uw klachten snel en effectief te verlichten. Hierbij leg ik accent op drukpunten om blokkade los te maken. De behandeling is mogelijk vanaf 15min en vindt plaats op een massagestoel. Deze massage kan ook op locatie gegeven worden voor meerdere personen om zo uw collega's of vrienden te verrassen  mogelijk dus op het werk en evenementen.

Sportmassage/ontspaningmassage

Geschikt voor sporters om vóór de training de spieren te laten activeren of ná de training de spieren te laten ontspannen. Ook uitermate geschikt als lekker algehele ontspanningmassage. De behandeling is mogelijk vanaf 30min.

Hot-stonemassage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.   

Cupping massage

   Cupping is een massagetechniek die binnen de Oosterse geneeskunde veelvuldig wordt gebruikt en werd ontwikkeld om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Doordat de spieren en de huid goed doorbloed raken, wordt het voor het lichaam eenvoudiger afvalstoffen te verwijderen, met als gevolg een algehele ontspanning. Cupping heeft een enorme dieptewerking, doordat speciale silicone cup vacuüm op de huid worden aangebracht.       

Zwangerschapmassage

De zwangerschapsperiode is een mooie tijd, waarin veel verandert in het lichaam van de (aanstaande) moeder. Zo zijn er fysieke en hormonale veranderingen en uiteraard de invloed op de bloedsomloop. Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen.

Aandacht en zwangerschapsmassage kunnen een zeer belangrijke rol spelen bij directe verlichting van pijn en ongemakken tijdens de zwangerschap. De massage laat de zwangerschap bewuster ervaren, waardoor signalen die het lichaam afgeeft duidelijker worden. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Tevens werkt de massage kalmerend, pijnbestrijdend en het geeft een geluksgevoel.

Deze massagevorm is een weldaad voor moeder én baby .

Thais kruidenstempelmassage

Thais kruidenmassage zorgt ervoor dat je geest en je lichaam in diepe ontspanning komen. Hierdoor zorgt het ook voor verlichting van spierpijn en spanning.

Door de scrubbende werking van de bundels worden de poriën geopend en het lichaam gereinigd. 
De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen sneller en gemakkelijker afgevoerd worden. Na de behandeling zal je ook een betere doorbloeding hebben.