• Behandeling
  HandsofLife_logo.png
 • Behandeling Hand
  HandsofLife_logo.png
 • Behandeling In Stoel
  HandsofLife_logo.png
 • Behandeling Nek
  HandsofLife_logo.png
 • Behandeling Slaap
  HandsofLife_logo.png
 • Behandeling Teen
  HandsofLife_logo.png
 • Behandeling Voet
  HandsofLife_logo.png
 • Behandelruimte
  HandsofLife_logo.png
 • Lotusbloem In Schaal
  HandsofLife_logo.png
 • Sfeerbeeld Header
  HandsofLife_logo.png
Jos: Massage

Na weken last te hebben gehad van pijn in mijn onderrug besloten om een Thaise masage te proberen. Massage was zeer intens, en zeer vakkundig. Gewaarschuwd voor spierpijn de volgende dag (was ook zo), maar pijn in onderrug was weg een bleef weg. Door zittend beroep vaker rugklachten, weet nu waar ik heen ga. Een aanrader.


vrijdag 19 juli 2019
Malou: Zwangerschapsmassage

Ik ben nu 2 keer een zwangerschapsmassage gehad en ik raad het iedereen aan. Zowel tijdens de zwangerschap als ervoor en erna. Het is heerlijk ontspannend maar ook heel helpend als de juiste drukpunten gemasseerd worden en je ledematen voorzichtig gestrekt worden. Heel je lichaam komt aan bod en dat voel je. Mij heeft het enorm geholpen om de zwangerschapskwaaltjes te verminderen. En...je krijgt een zeer warm welkom en het contact is vriendelijk en heel erg prettig.


zaterdag 22 juni 2019
Danielle: massage

Voor de eerste keer in meer dan een jaar, ben ik niet 's nachts wakker geworden van de pijn in mijn benen. Ik heb geen pijn nergens, dus nogmaals superbedankt voor de fijne massage.


vrijdag 31 mei 2019
Linda: Thaise massage
Geweldige massage gehad! Na 5 dagen hoofdpijn te hebben gehad, was deze na de massage van rug,nek en schouders helemaal verdwenen! Wat een opluchting! 2e en 3e massage zijn al geboekt!

maandag 12 november 2018
Inge: Precies wat ik nodig had!

Doordat ik nog herstellende ben van een operatie, zijn veel spieren vast gaan zitten en ben ik nog niet zo mobiel. Ik had echt iemand nodig die het een en ander los kon maken. Ik ben zo warm ontvangen! En nadat ik mijn verhaal heb gedaan is ze begonnen met de massage. Heel goed luisterend en kijkend of het goed ging. Ik voelde mij naderhand zo fijn! De volgende dag een klein beetje spierpijn, maar ik weet dat dat normaal is als je spieren goed vastzitten. Ik merk goed dat ik weer een stukje flexibeler ben! Super bedankt! En tot binnenkort!


zaterdag 29 september 2018
Ilona: Thaise massage

Heel erg goede ervaring gehad bij Hands of Life. Voelde me na de Thaise massage direct daarna (en later ook nog), weer top fit en energiek! Kortom, een weldaad voor lichaam en geest! Een aanrader!


donderdag 20 september 2018
Karin Oudshoorn

Nek en schouders zijn weer helemaal los gemasseerd door een bekwame en zeer vriendelijke masseuse en met heerlijke warme olie. Ik heb meteen een nieuwe afspraak ingeboekt.


maandag 19 juni 2017
Bart Lammers

vriendelijke en zeer bekwame damer. Ga zeker nog eens terug


maandag 19 juni 2017
Bettie de Wit

Zeer prettige persoon, intense massage, voor mij was het jammer genoeg heel pijnlijk maar ga wel terug, omdat het de volgende keer minder pijnlijk zal zijn


maandag 19 juni 2017
Nicole Puts

Super! een echte traditionele Thaise massage. Wij waren voor een uur terug in Thailand. Hele vriendelijke dames.


maandag 19 juni 2017
 
Powered by Phoca Guestbook

Post Message