Disclaimer

Algemeen

De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld. Echter, HandsofLife.nl kan niet garanderen dat de informatie op de website te allen tijde volledig en juist is. Daarom kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website.

Aansprakelijkheid

HandsofLife.nl is niet aansprakelijk voor enige schade die kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op deze website. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor schade die ontstaat uit het gebruik of de onmogelijkheid om de website te gebruiken.

Medische informatie

De medische informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging van medisch advies van een arts of andere zorgverlener. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voor diagnose en behandeling van medische aandoeningen.

Externe links

Deze website bevat links naar externe websites. HandsofLife.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud of betrouwbaarheid van deze websites en is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies door het gebruik van deze websites.

Wijzigingen

HandsofLife.nl behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze disclaimer op elk moment te wijzigen. De meest actuele versie is altijd te vinden op onze website.

Contact

Voor vragen over deze disclaimer kunt u contact opnemen met:

KLAAR VOOR EEN SESSIE?

CONTACT

Hees 46
5521 NW Eersel
info@handsoflife.nl
06 505 232 72
Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Cookiebeleid
Klachtenregeling
Disclaimer

Gegevens

NVA code: D4415
BTW: NL 240417173B01
KVK: 55748503
AGB code: 90116499
Praktijk AGB code: 90092891
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?